Regala’t un massatge! Estima’t!
Un moment per desconnectar … i per connectar amb tu…

En el nou espai d’Eqshala, t’ofereixo la possibilitat que vinguis a provar un dels meus massatges amb un descompte especial del 10% només durant els mesos d’octubre i novembre per a què ens coneguem i per celebrar la meva arribada al Montseny :)!

Per a mi és molt important realitzar els massatges en un estat de presència i consciència plena, centrada en la tècnica de l’escolta conscient. Què significa això? Per a explicar-ho de forma senzilla, seria portar tota l’atenció a escoltar i llegir què és el que la persona necessita en aquest precís moment i confiar en la pròpia capacitat natural d’autosanació del cos. Enlloc d’escoltar i enfocar-nos en la malaltia, escoltem i ens enfoquem en la salut.

Si jo com a terapeuta treballo des d’aquest lloc, he pogut observar i comprovar com el propi cos reacciona i es posa a treballar per si sol per a que tot s’activi i s’estableixi un millor funcionament del sistema. D’aquesta manera, qualsevol de les tècniques que es facin servir, resulten molt més efectives i eficients. A cada sessió em meravello de com respon el cos quan se sent realment escoltat, sense judicis i amb el permís per expressar-se tal i com és i com se sent. Tinc sempre molt present la frase d’un dels meus mestres Mike Boxhall «Ser profundament escoltat, és ser profundament sanat».

L’altre concepte bàsic és el d’entendre el cos com un sistema holístic. Això significa que si desitgem que el cos funcioni correctament, totes les parts que conformen aquest sistema, han d’estar en equilibri i harmonia. Així, la meva feina en els massatges, treballa en els diferents nivells, tant físic, mental, emocional i energètic.

I com ho faig? Els massatges que ofereixo són sempre de cos sencer i combino tècniques de quiromassatge, massatge tradicional tailandès (yoga thai), punts d’acupressió, medicina ayurvèdica, teràpia craneo-sacral i reki.

També m’ajudo de tot allò que ens ofereixen les flors i les plantes del Montseny. Utilitzo les seves essències en forma d’aromateràpia i en els massatges sobre la camilla, aplico olis i ungüents que preparo jo mateixa amb maceracions de plantes de la zona. Segons cada persona, elaboro al moment un oli personalitzat, barrejant algun dels meus olis base amb els olis essencials que intueixo podran ajudar a millorar la seva dolència.

En el massatge tradicional tailandès, no utilitzo cap tipus d’oli, doncs el massatge es realitza amb el pacient vestit amb roba còmode i sobre un futón al terra, i en aquest tipus de massatge, ens enfoquem més en els punts de pressió i en els estiraments per donar elasticitat i flexibilitat a músculs i articulacions. La respiració del terapeuta se sincronitza amb la del pacient i aquesta respiració fluida marca un ritme que ajuda, acompanya i guia la sessió en forma de meditació en moviment i aconsegueix un treball a un nivell molt profund.

Amb el massatge ajudem a lliberar tensions, restablir l’energia vital i harmonitzar tot el metabolisme. Creem espais entre els teixits de les fascies i la musculatura aconseguint un efecte energitzant i relaxant alhora. S’estimulen els sistemes endocrí i excretor per alliberar toxines. Activem el sistema nerviós parasimpàtic que ens ajuda a regular les funcions de l’aparell digestiu, disminuïr l’estrés i dormir millor.

Després del massatge et sentiràs més lleugera. Buidar, per tornar a omplir.

Demana la teva cita. Pots consultar més info detallada dels massatges aquí.