A partir del mes d’Octubre, estaré oferint classes extraescolars de Yoga, Dansa i Moviment Expressiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys a Seon, molt aprop de Cardedeu i Cànoves.

Els horaris per aquest trimestre seran els dilluns i dimecres de 17:15 a 18:30 i el preu per una classe a la setmana és de 35€ per nen. Com que l’espai està situat enmig de la natura i allunyat del poble, hem organitzat per a tots aquells adults que ho vulguin, la possibilitat de fer una passejada conscient amb meditació guiada i després prendre un te mentre els petits fan la classe. El preu per aquest servei serà de 20€ al mes per adult o de 5€ el dia esporàdic.

Iniciem les classes el dia 8 d’Octubre i si vols que el teu fill o la teva filla provi, pot venir a la primera classe de forma gratuïta!

A través del joc i la diversió, es proposen activitats de lliure expressió, sense competència i sense crítica, per ajudar als nens i nenes a desenvolupar la seva confiança, autoestima i el respecte i valor cap als altres.

Les propostes ajuden a estimular la seva imaginació i creativitat, treballant a través del cos, la ment i les emocions.

“Descarregar tensions, canalitzar l’energia, enfocar l’atenció, relaxar-se, i aprendre a expressar les nostres emocions mentre respirem, estirem i movem el cos, per sentir-nos més forts, més àgils i més flexibles, en el nostre cos i en la nostra ment”

Què fem a les classes?

– Asanas i exercicis de Yoga (Postures i estiraments d’animals i la natura)
– Dansa (Exercicis guiats i moviment lliure amb música, ritme, involucrant la paraula, la veu i el so)
– Exercicis de respiració i relaxació (Consciència corporal, visualitzacions)
– Jocs i activitats de reflexió (Contes, metàfores i compartir vivències personals)
– Expressió creativa i artística (Dibuixos i escrits)
– Atenció, escolta, autoobservació (Mindfulness, introducció a la meditació i silenci)
– Auto-Massatges i massatge als altres (La importància de cuidar-me, donar i rebre)

Si necessites més informació escriu a monica@eqshala.com o al 630321770. Us esperem!