Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Un Bany Sònic és un viatge sonor on pots participar activament entonant oms o cants harmònics, meditar o descansar amb els ulls tancats mentre rebs les vibracions de les diferents tonalitats de didgeridoo i bols tibetans.

Aquests dos instruments comparteixen la característica d’abastar un rang de freqüències molt ampli, algunes d’elles imperceptibles per a l’oïda humana, però que tot i així influeixen en el nostre estat corporal i anímic.

El didgeridoo produeix principalment freqüències greus i el bol tibetà harmònics aguts, encara que tots dos ressonen en un ampli espectre de freqüències.

La combinació d’ambdós produeix un increment en la generació d’ones cerebrals α (alfa) i θ (theta). Això indueix a l’alliberament de substàncies endògenes que faciliten la immersió en estats meditatius, fet que ajuda a l’organisme a alliberar-se d’energies relacionades amb l’estrès i l’ansietat i facilita la superació de patrons o bloquejos mentals que condicionen el nostre dia a dia.

Podeu trobar més informació i referències de participants a altres sessions a http://sonicbaths.com/ o a la nostra pàgina de facebook, https://www.facebook.com/omandsb/reviews.

Porteu roba còmoda. És molt important portar també alguna cosa d’abric, ja que quan el cos entra en un estat de relaxació profunda tendeix a perdre calor, i si passes fred, no podràs gaudir de l’experiència.

Aportació 10 € (per nens/es entre 7-15 anys 5 €)

Imprescindible reservar al 677 871 593 (Made) o 651 112 315 (Lorena).