Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.
Vine a experimentar què és el Yoga i com pot millorar la teva qualitat de vida. A través de les postures, la respiració i la meditació, aprendràs tècniques per relaxar el teu cos, calmar la teva ment i trobar més equilibri, pau i benestar.
Si no has practicat mai, no et preocupis, et guiaré poc a poc perquè vagis integrant la pràctica al teu ritme. Si ja has practicat o practiques habitualment, adaptarem la pràctica al teu nivell perquè no t’aburreixis i segueixis creixent!
L’estil de yoga és l’anomenat Hatha Yoga Vinyasa, un tipus de yoga integral i dinàmic que t’ajuda a reconnectar amb el cos i la respiració a través del moviment, enllaçant una postura rera una altra, seguint la fluidesa i el ritme de la pròpia respiració.
A part de les postures, també en cada classe treballarem exercicis específics de respiració i relaxació i donarem espai a meditacions guiades i tècniques vàries de mindfulness.
 
Les classes tenen una durada de 1h30min, de 19:30h a 21:00h. El preu és de 40€ mensuals i també tens l’opció d’agafar un bono de 5 sessions per 60€ que podràs utilitzar durant dos mesos. 
 
En el següent enllaç, trobaràs una entrada al meu blog on trobaràs el 10 principals beneficis que el Yoga t’aportarà i podràs sentir i experimentar des de la primera sessió.

Per més informació i reservar la teva plaça truca’m o whatsapp al 630321770 o monica@eqshala.com.

Moltes gràcies! T’espero! Mònica Enero Asensio