Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Vine a experimentar què és el Yoga i com pot millorar la teva qualitat de vida. A través de les postures, la respiració i la meditació, aprendràs tècniques per relaxar el teu cos, calmar la teva ment i trobar més equilibri, pau i benestar.
Si no has practicat mai no et preocupis, et guiaré poc a poc perquè vagis integrant la pràctica al teu ritme. Si ja has practicat o practiques, adaptarem la pràctica al teu nivell perquè no t’aburreixis i segueixis creixent!
Que no t’ho expliquin, vine a provar! 

Practicarem un estil de yoga anomenat Hatha Yoga Vinyasa, un tipus de yoga integral i dinàmic que va enllaçant una postura amb una altra seguint el ritme de la teva respiració.
En realitzar les postures o asanas, treballem de forma intensa en el físic i alhora enfoquem la ment en el cos i la respiració, aconseguint un estat meditatiu en moviment i una pràctica intensa i suau a la vegada.
També en cada classe practicarem exercicis específics de respiració, relaxació, meditacions guiades i algunes tècniques de Qigong i moviment expressiu, doncs les classes van canviat cada dia segons el nivell i l’energia del grup.

Si vols saber més info sobre el tipus de yoga o sobre mi, segueix els enllaços de la web.

Per més informació i reservar la teva plaça truca’m o whatsapp al 630321170 o monica@eqshala.com.
Moltes gràcies! T’espero! Mònica Enero Asensio