Durant el proper mes d’Octubre, impartiré un curs de 8 sessions d’iniciació al Hatha Yoga.

Per a persones que no hagin practicat mai o per persones que ja practiquin i vulguin repassar bases, veure altres enfocaments i perspectives, experimentar, gaudir, fluir… Benvingudes!

A totes les sessions es treballarà des d’aquests nivells:

1r nivell: Postures. Fortalesa i flexibilitat del cos. Millora de tots els funcionaments dels diferents sistemes i òrgans.

2n nivell: Respiració. Equilibra i calma la ment. Oxigenació de tots els teixits. Concentració i focus.

3r nivell: Unió/aliniació cos/ment.

4t nivell: Presència. Consciència del nostre cos, les nostres emocions, els nostres pensaments i com aquests tres s’interrelacionen, s’influeixen i ens efecten. Aprendre a estar, Aquí i Ara, amb Tot. Coherència. Acceptació. Comprensió.

A través de la pràctica del Yoga, ens adonem que es tracta d’un camí d’auto-coneixament i aprenem a aplicar tots els conceptes i experiències que tenim a les classes, en el nostre dia a dia, fora de l’estoreta.

Els horaris seran els següents:

  • Matí. Dilluns i Dimecres de 10:00 a 11:30h a Eqshala. Sant Pere de Vilamajor
  • Tarda. Dilluns i Dimcres de 19:00 a 20:30h a Seon. Cànoves.

L’aportació és de 80€ pel curs de 8 sessions de 1,30h de durada cadascuna.

A partir de novembre, seguiré les classes setmanals en els mateixos horaris i llocs i possiblement s’obrin nous horaris i grups segons les demandes dels alumnes. Siusplau, indica’ns quins dies prefereixes al moment d’inscriure’t o demanar informació a monica@eqshala.com o 630321770